Całe szczęście ,że ta cała dyskusja zaczyna się obracać w żart. To może świadczyć o tym że zwrócenie uwagi na punt regulaminu forum nie było aż takie groźne.
Nie chciałem się logować na forum jednak zachęcony opinią o "partyzanckim" zachowaniu poczułem się niejako wywołany do tablicy. Stąd jestem i proszę mi pozwolić zamknąć ten temat krótko.
Zdarzyło się błędnie ustawić jeden z parametrów sklepu i część korespondencji przepadła.
Jednak w przyszłości proszę brać pod uwagę, że jeżeli nie ma odpowiedzi na maila, szczególnie ze sklepu internetowego, to najbardziej prawdopodobną przyczyną jest niedostarczenie maila do skrzynki odbiorczej. Jeden telefon załatwia wtedy sprawę.
Przykro mi, że moja próba kontaktu i wyjaśnienia sprawy, która jest wyżej opisana została zinterpretowana inaczej. Ważne jest to , że możemy się nie zgadzać w ocenie poszczególnych sytuacji, ale jednak powinniśmy pisać w swoim imieniu i na podstawie swoich doświadczeń. Inaczej możemy niechcący komuś niezasłużenie przykrość sprawić, a przecież nie to jest chyba w zamiarze.
pozdrawiam wszystkich hodowców i właścicieli wilczaków
Przemek Kowalewski
|