Quote:
Originally Posted by Joanna
I potrafi juz nawet zawarowac i spojrzec mi w oczy (ja w tym czasie reke z lapowa mam za plecami.
|
NO tak...i bedzie ze yczen przerasta podpowiadaczy...za chwile dorobie sie kompleksow...gowniarstow w wieku 9 tygodni juz to lapie a my sie zaczelismy tego uczyc w wieku 6 miesiecy???
Quote:
Acha, i moze warto by zaczac od czegos latwiejszego (np siad lub do mnie z wpatrzeniem sie w oczy) a potem to przeniesc na chodzenie przy nodze?
|
Swieta racja! Patreznie w oczy w ogole jest najlatwiejsze..pies moze stac i patrzec...niczym nie musi ruszac, nie robic zadnego wysilku a nagroda wleci do paszczy
Quote:
Dewi jest jeszcze malenka (w zwiazku z tym ja dostalabym chorby kregoslupa, gdybym cwiczyla takie chodzenie przy nodze), ale zawsze mam cos dla niej na wypadek, gdyby SAMA ustawila sie przy lewej nodze i popatrzyla na maja twarz... Czestotliwosc oferowania takiego zachowania baaardzo szybko wzrasta.
|
Skubane...te to dostarcza nam kompleksow!!
pozdrawiam
Gaga zakomleksiona
P>S> Jak ktos nie widzial to zapraszam do galerii Dewi albo Cheitana z stronie hodowli...sa nowe fotki ze spotkania