View Single Post
Old 08-02-2011, 15:45   #7
yzengrin
Member

yzengrin's Avatar

Quote:
Originally Posted by leila View Post
..zajímalo by mě, jak byste to udělali, kdybyste jeli na týden - 14dní na dovolenou - jen vlakem, s tím, že si vše nesete na zádech, do krajin, kde není ani človíčka.
V okamžiku, kdy má člověk auto, není problém..
.

môj pes má z granulí a z konzerv 200% hnačku a čo vtedy? neznesie žiadne. chvala bohu auto mám a vždy sa dá spraviť vychádzka - tak ako v Havranove 8,5km najbližšie potraviny a v rámci prechádzky sme zašli do mäsiarstva... keď sa chce, tak sa dá. jednoducho grnaule ani konzervy ani salámy ani nič dávať nemôžem... pes sa mi s prepáčením zoserie z podoby.
v tom případě by byl můj pes opravdu o hladu. Resp. zkusila bych sušené maso, které zmiňovala Mellorn. Na dovolené jsme byli na Slovensku, ale co se obchodů týče, nešlo o 8,5km vzdálenou masnu. Oblast, kterou jsme si vybrali, byla vskutku bez lidu, tedy i bez jakéhokoliv obchodu, natož masny. Jídlo jsme vezli z ČR a za celý týden jsme nekoupili nic k jídlu pro nás (vyjma jednu hospodu téměř na konci pobytu), natož pro psa.
Opravdu nemám problém někam dojít..ale musí být kam.
Granulí jsme zkoušeli asi 5značek..? Naštěstí ani z jedné neměla čuba nikdy takové "výsledky" jako z konzervy. Ale samozřejmě každý pes je jiný.
Jen se mi nelíbí, jak se zde často uvádí jediné správné řešení, ale někdy to prostě nejde. Toť vše, co jsem tím chtěla naznačit
yzengrin jest offline   Reply With Quote