View Single Post
Old 08-02-2011, 23:12   #49
Anathema
Junior Member

Anathema's Avatar

Quote:
Originally Posted by leila View Post
Čo sa týka priestoru a mrazenia - aj tie dve kurence stačia ale nie, to bolo malé rypnutie. Pretože si myslím, že keď sa chce, dá sa nájsť kompromis. Ale určite to nie je miešanie granúl a mäsa...
Hold, som zástancom prirodzeného kŕmenia psa, bez pridávania chémie = granúl. Takže preto sú moje názory také aké sú.
Chápu, také se mi to zdá lepší, ale dvě kuřata by opravdu nestačila a kdybych se rozhodla chodit kupovat čerstvé maso každý den nebo ob den, v masně se opravdu nedoplatím. Chodila-li bych pro něj někam na jatka (nemám auto, tedy po práci vlakem nebo busem), trpěl by tím akorát pes, protože už tak jsem pryč 9,5 hodiny denně (cesta do práce + prac.doba + cesta z práce) a jít po práci ještě někam daleko na výsek, nevím co by na to Bran řekl. Mít jiné možnosti, bylo by možná všechno jinak, ale takto zůstaneme určitě u granulí, přirozené jídlo nebo ne. Ono by to určitě nebylo 10 zmiňovaných minut navíc, i samotná příprava jídla by zabrala víc, už tak máme spolu se štěndou málo společně tráveného času, z něčeho žít musíme
neodsuzovala bych chovatele, kteří krmí granulemi. Každý to máme nějaké z takových nebo makových důvodů ještě podotknu, že jsem se v blízkých řeznictvích ptala, zda-li by bylo možné sehnat levnější maso pro psa, ale obdržela jsem vždy negativní odpověď.
Nedovedu si představit jak několikrát týdně jezdím po práci místo za psem někam do háje a pak cestou zpět tahám kila masa (zvlášť v parném létu, mmm, chuťovka v MHD), doma brečí neobstaraný pes, strhaná přijdu domů a honem na procházku, podrbat a padnout vyčerpáním do postele. Nene, to by se Branovi nelíbilo, i když syrové maso zbožňuje.

Last edited by Anathema; 08-02-2011 at 23:18.
Anathema jest offline   Reply With Quote