Quote:
Originally Posted by Pavel
Nikdy jsem nesestavoval žádný jídelníček...
|
Toto se mi zdá úplně nejlogičtější, jak u psů, tak u lidí. Připravovat si jídlo striktně podle příručky mi přijde ujeté (pokud netrpím nějakou chorobou, předchozí pejsek měl cukrovku, tak to jinak nešlo, ale u zdravého?).
Ještě k tomu syrovému masu, protože štěně potřebuje jíst 4x, 5x za den, jak se vám daří krmit syrovým, pokud chodíte do práce a nemá kdo nakrmit? Kdybych Branovi naservírovala ráno dvě porce jídla, neohřejou se v misce ani dvě minuty, okamžitě by to celé sežral, i kdyby se měl poblít. To se mi u granulí teda nestává, tam je relativně umírněný (ne že by mu nechutnaly, ale nejsou takové terno, aby se musel přecpat k prasknutí, což se nedá říct o syrovém). Určitě uznáte, že přecpat štěně v 7 ráno a pak ho krmit až o půl páté by asi nebylo moc v souladu se správným zažíváním malého prcka.
Nu a jak tady někdo psal, že máme v Brně obchody s kuřecími hřbety, to bude asi pravda, ale i sama sobě kuřecí kupuju pokud možno výjimečně, všichni víme, jak rychle kuřata ve velkochovech rostou a můžeme se jen domnívat (a někteří určitě ví), čím je asi tak krmí. Nic zdravého z toho nekouká a může to být 100x potravinářská kvalita masa.
Branovi občas dávám kuřecí krky aby si přivykl trávit kosti, ale jinak se tomuto masu vyhýbám obloukem, jo, možná přijde čas, kdy si bude chodit na večeři k nedalekým sousedům na jejich slípky

, ale do té doby zvolím raději granule než postavit krmení na kuřatech z velkochovů.
Quote:
Originally Posted by Hanka
...existuje firma a ta přiveze do domu jakékoliv množství masa...
|
Hanko děkuju, kdybychom si časem pořizovali samostatný mrazák (což je dost dobře možné), určitě služeb firmy využijeme

ten topic jsem četla, našla jsem nějaké i různě na internetu, kde se domlouvali lidé z Brna na hromadném dovozu k někomu, že si to pak ostatní rozvezou auty. Jen bohužel zatím není prostor na uskladnění.