View Single Post
Old 25-02-2011, 10:24   #2
Wilczy Duch
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Gaga View Post
...nieumiejętność rozumienia tego co się czyta.
Byłbym jednak wdzięczny, jakbyś nie przypisywała mi własnych przywar, gdyż jednoznacznie wyjaśniłem, iż skoro wilk karpacki jest regionalną odmianą wilka szarego, to logiczną koleją rzeczy jest to, że poza jego bardziej rudym umaszczeniem również muszą pojawiać się i szarawe odmiany, z których ten się pierwotnie wywodzi (także zanim się zacznie kogoś bezpodstawnie mieszać z błotem, to lepiej zadać sobie choć odrobinę trudu, aby samemu prześledzić geo-historyczną drogę wilczej ewolucji).

Quote:
Originally Posted by Gaga View Post
...rozmowa toczyła się na temat szarości właśnie, czyż nie?
Nie inaczej, dlatego pojęcia nie mam dlaczego z uporem maniaka nie trzymacie się tematu SZAROŚCI, tylko bezsensownie zapędzacie się w "albinizm" (nawijając irracjonalnie o utratach masek, kiedy de facto szary jest ciemniejszy od rudego, skoro sam wywodzi się od koloru czarnego, nie zaś od jaśniejszego czerwonego) - ktoś postronny z poza Waszego Klubu Wzajemnej Adoracji z całą pewnością uznałby, że celowo szukacie dziury w całym tam, gdzie jej najzwyczajniej w świecie nie ma, byle tylko nie odnieść się do najwidoczniej jakoś krępującej Was istoty rzeczy (no chyba, że sprawia Wam jakąś chorą satysfakcję sama tylko klakiernicza nagonka).
Wilczy Duch jest offline   Reply With Quote