Widzisz, tu sie roznimy - nie twierdze, ze jestem znawca wzorca, ba, nie udzielam sie w tym temacie dlatego, ze sie znam - przeciwnie, nie znam wzorca nawet w polowie tak dobrze, jak osoby tu sie wypowiadajace, tylko roznica miedzy mna, a Toba jest taka, ze ja nie szczekam na wszystkich, ktorzy maja inne zdanie niz ja. A do szewskiej pasji doprowadza mnie Twoje trollowanie i wstawianie strzepow wypowiedzi, zamiast odpowiadac na CALY post, ktory byl akurat bardzo krotki. Wracajac do wzorca - skoro JA, ktory z wilczakami od jakiegos czasu obcuje i troche zdazylem sie na tym poznac nie pieprze tu glupot - TY, ktory znalazles sie tu ch*j wie skad i ch*j wie ktos Ty naprawde jest gadasz glupoty takie, ze nie da sie Ciebie czytac. I jeszcze jedno - ja potrafie sie przyznac do bledu, Ty niestety nie posiadles takiej zdolnosci, a powinienes to zrobic juz dawno temu. Zatem, miej na tyle przyzwoitosci i zniknij stad tak szybko jak sie pojawiles... Trollu.
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek.
|