View Single Post
Old 28-02-2011, 00:53   #1
Wilczy Duch
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Mistrali View Post
Nie podoba mi się że ktoś obraża osoby, które znam osobiście, te które dopiero ( mam nadzieję ) poznam i mnie...
Psychologia tłumu jak widzę w Twoim wypadku sprawdza się wprost znakomicie, także z całą pewnością nie powinnaś mieć większej trudności wkupić się w łaski owego Klubiku Wzajemnej Adoracji.

Wracając jednak do sedna tematu, przytoczę na sam koniec najbardziej merytoryczną odpowiedź, jaką uzyskałem w/s powyższej problematyki (niestety z poza owego forum, gdyż tu poziom retoryczny jest opłakany):

Quote:
Zastanawiające jest to, że można napisać prawie 150 postów na temat koloru Wilczaka i nie wnieść nic do dyskusji.

Przecież odpowiedz jest taka banalna.

Wilczak ma byś szarakiem z dodatkami ochry
, która jest charakterystyczna u dzikowatych.

Takie wilczaki są w Czechach i takie głównie się hoduje.

Charakterystyczne to odpowiednia maska, czarny koniec ogona, zaznaczony gruczoł fiołkowy, zaznaczony pas barkowy i biała jednolita część spodnia.

Jeśli ochry jest mniej, to Wilczak jest bardziej szary, jeśli więcej to bardziej "pomarańczowy", a to wszystko zmienia się wraz ze wzrostem szczeniaka i wybarwienie kształtuje się przez pierwsze 2 lata życia.

Marchewkowy u Wilczaków jest niewskazany, bo to domena SWH.
Dlatego pewne Wilczaki na pierwszy rzut oka przypominają Sarlosy.

"Ryży" kojarzy mi się z ryżem, a nie z kolorem,
natomiast
rudych Wilczaków nie ma, a przynajmniej nie powinno być.

Ot to cała odpowiedź na pytanie jakie zadałeś i tak w zasadzie nie otrzymałeś prostej odpowiedzi.
Także dziękuję za uzmysłowienie mi Waszej intelektualnej denności i życzę dalszego kiszenia się we własnym sosie, skoro po prawdzie jedynie to Wam tutaj wychodzi

Last edited by Wilczy Duch; 28-02-2011 at 01:15.
Wilczy Duch jest offline   Reply With Quote