View Single Post
Old 01-03-2011, 12:16   #30
Marianka.W
Šungmánitu-ha Khoyáke

Marianka.W's Avatar

V Rusku maj hlavně větší kosu....

Já mám teda taky Petzlovku a nedám na ni dopustit, ale že by svítila 30 metrů, to teda ani náhodou (stála sice pár stovek, ale taky už ji mám pár let). I když já mám dost nespolehlivý vzdálenostní odhad. Ale po pravdě mi úplně stačí vidět na tři metry. Když já vidím na tři metry, tak na jak daleko musím být vidět? To je úplně proti vlčím zákonům - vidět a nebýt viděn.

Nicméně svítící obojky pro holky taky mám, je to do barevný látky zašitý kus průhledného plastu napojeného na ledku a dvě hodinkové baterie. Buď to svítí nebo bliká (což hrozně žere). Nevýhoda je akorát, že je to krátké, takže musím dát na každou stranu obojku jednu, aby byl pes vidět, když se otočí. Jinak je to vidět celkem dobře, v srsti se to neztrácí, ale vzhledem k tomu, že máme psy buď na vodítku nebo venčíme tam, kde nechceme být viděni, tak už jsem je dlouho nepoužila. Dají se koupit v Psí pekárně na Smíchově, ale srovnání cen nemám. (Jinak tam mají neuvěřitelné psí výmysly, většinou k ničemu, ale bez nich jste nula.. )
Marianka.W jest offline   Reply With Quote