Zdravim Vas,
neviem skutocne o com sa tu bavite, ale tato tema je fakt uz neznesitelna, pokazde tie iste zvasty! Svoje sukromne spory si nechavajte pre seba...toto forum navstevuje dost vela ludi a myslim si, ze sa ich vela zdrzalo ! hlasovania! V podstate si utvori kazdy svoj vlastny nazor, tak naco chcete este viac zdoraznovat problemy vasho klubu..
Nebudem hovorit za slovakov, za klub, ale za seba... zaujimalo by ma, kedze sa uz hovori o "spatnom posouzeni kloubu v SR" ci to je myslene na NO alebo na CSV...to by som chcela vediet tych jedincov, ktori boli od nas zle posudeni!. To si mozete len tak pozerat RTG priamo u lekara v ordinacii? to s nim mate take dobre vztahy? Alebo kde si tak pozerate rentgeny? Ja ked si raz necham zrengenovat klby... tak to automaticky posielam k veterinarovi nasemu a jedinemu a nechodim s tym po znamych a kamaratoch a klby psa si nemoze u veterinara len tak niekto ocumovat!
tych ludi, ktorych poznate osobne, ktori boli nasim lekarom tak zle posudeni a ich RTG ste videli osobne - hodte do eteru! - chcem vediet ich mena- ked uz o tom tak dorazne pisete!
Co sa tyka krizenia, klubu v Sr sa mozno pytat nemusite, ked si chcete zakladat nove plemeno alebo si chcete robit pokusy na klboch alebo ine..., CSV bolo krizene s karpatskym vlkom a ako som sa docitala, tak toto bol pokus z kanadskym....v podstate ak chcete vytvorit noveho sarlosa, tak kludne...mozno mam zle informacie...ale keby to bolo aj krizene s karpatskym vlkom, tak by hadam mali o tom vediet aj ine kluby, nie? Alebo si zalozte separnu skupinu novovznikajuceho plemena a dajte mu iny nazov a zacnite odznova ako zacinal aj vas p. Hartl....potom pridajte tie dlhe roky driny...a cakajte , co s toho vznikne...a ci sa vam to hlavne podari. Vas umysel urcite ani z fora nikto nepopiera, ale ked sa chce niekto vydat takouto cestou, tak ked si vezmete tu selekciu a vsetko ostatne, vznik ceveciek ich standard az po dnesok...myslim si, ze niet k tomu co dodat....take napady sa vyskytovali a aj sa budu, kazdemu sa to v hlave premele, kde zostali tie zvierata, ktore do chovu nesli, alebo ti jedinci, ktori mohli priniest lepsiu krv, mozno lepsie RTG....ale keby som sa uz na toto cestu dala ja ci niekto iny, tak si musim zvazit aj vyhody a nevyhody, a pocitat aj s dosledkymi...opaetovne vratenie niektorych jedincov k starsiemu standardu a podobne...a s tym su problemy aj doteraz...
a vobec....prestante uz vo fore preberat osobne spory..bude to lepsie...ved vsetci sa na tom akurat zabavaju...ved co uz ,aspon je sranda na ucet Vasho klubu!
tak este raz vas zdravim
livia!
|