View Single Post
Old 19-09-2005, 22:54   #16
Jenik
Junior Member

Jenik's Avatar

Send a message via ICQ to Jenik Send a message via AIM to Jenik Send a message via MSN to Jenik Send a message via Yahoo to Jenik

Livio,

myslim, ze jses trosku mimo. Tady nikdo neresi neci spory, ale ja se treba snazim diskuzi ziskat informace. Ver mi, ze zabyvam touto problematikou dlouho a vidim nektere nedostatky. A ty se snazim tady rozebrat. Pavel mi tady na nektere veci rekl pohled, nad kterym jsem se zamyslel, ostatni mi rekli take svoje. Ale ty jsi sem neprisla diskutovat, ale napadat a naprosto zbytecne. Ostatne, k Tve otazce. Mam take "vela" pratel, kteri si nechavali delat posouzeni na Slovensku, v Nemecku, Polsku a Cechach. Jednalo se konkretne o NO, ale principielne je to fuk, protoze se jedna o pribuzne plemeno s csv a to ma stavbu prakticky stejnou. Pro rejpaly jsou tam samozrejme male odlisnosti. Podotykam, ze se zastavat posuzovani nasich lekaru budu, nebot vzdycky je lepsi, kdyz je nekdo prisnejsi, nez aby byl mirny a zacaly byt problemy. Ale k tematu DKK. V CR jim namerili 2/2,v Nemecku 1/1 a v Polsku nebo na Slovensku nuly. Ostatne byt Tebou radsi bych pomlcel, jak to vypada u vas na Slovensku, kolik odchovu rocne delate...Ono by se totiz klidne za par let mohlo stat, ze Vam patronat vezmou Italove....Lobby na to maji...ale ja jsem se neprisel hadat...Velice Ti k tomuto poslu soukromou zpravu, abys vedela, oc mi vlastne jde. Jediny, kdo se tady vlastne hada jsi ty!
Jenik jest offline   Reply With Quote