Livio,
myslim, ze jses trosku mimo. Tady nikdo neresi neci spory, ale ja se treba snazim diskuzi ziskat informace. Ver mi, ze zabyvam touto problematikou dlouho a vidim nektere nedostatky. A ty se snazim tady rozebrat. Pavel mi tady na nektere veci rekl pohled, nad kterym jsem se zamyslel, ostatni mi rekli take svoje. Ale ty jsi sem neprisla diskutovat, ale napadat a naprosto zbytecne. Ostatne, k Tve otazce. Mam take "vela" pratel, kteri si nechavali delat posouzeni na Slovensku, v Nemecku, Polsku a Cechach. Jednalo se konkretne o NO, ale principielne je to fuk, protoze se jedna o pribuzne plemeno s csv a to ma stavbu prakticky stejnou. Pro rejpaly jsou tam samozrejme male odlisnosti. Podotykam, ze se zastavat posuzovani nasich lekaru budu, nebot vzdycky je lepsi, kdyz je nekdo prisnejsi, nez aby byl mirny a zacaly byt problemy. Ale k tematu DKK. V CR jim namerili 2/2,v Nemecku 1/1 a v Polsku nebo na Slovensku nuly. Ostatne byt Tebou radsi bych pomlcel, jak to vypada u vas na Slovensku, kolik odchovu rocne delate...Ono by se totiz klidne za par let mohlo stat, ze Vam patronat vezmou Italove....Lobby na to maji...ale ja jsem se neprisel hadat...Velice Ti k tomuto poslu soukromou zpravu, abys vedela, oc mi vlastne jde. Jediny, kdo se tady vlastne hada jsi ty!