View Single Post
Old 22-03-2011, 23:39   #95
wolf
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Janiz View Post
Tak co, neni to teda aspoň Uran? na wolfdogu má jen jednu dospělou fotku, ale podobnost bych viděla a čipy mužou hodně cestovat a jestli maj na veterině jen malou čtečku nemusí ho najít pokud ho neobjedou uplně celého.
Je ale fakt že nevypadá jako by se několik měsíců toulal..
Právě jsem se vrátil z Kostelce, veterinář čip nenašel, ale prej to zkoušel jenom těsně za ušima, takže je šance, že čipovanej je... Byl jsem překvapenej, jak tento pes je podobnej Uranovi, ta podoba a stejné chování, mě tak zmátlo, že jsem ho chtěl naložit do auta a odvézt na veterinu do Českého Brodu, v autě mi ale tak neskutečně vyváděl, že to nešlo. Zítra by holky, u kterých je měli zajít na veterinu znova a dokopat toho veterináře, aby ho projel celýho, a věděli jsme, co to je za psa... Říkal jsem si než jsem jel přece poznám svého psa, ale taková podoba, že jsem občas hodně váhal... Nicméně to Uran nebyl... Ale pes neskutečně mazlivej a hodnej, nechal se bez vrčení vzít do náruče, krásné uvítání. Kdyby mu někdo poskytl domov, rozhodně by mu to na 10000x vrátil, já osobně bych si ho vzal hned, ale můj Dobrouš by to nepřekousl
wolf jest offline   Reply With Quote