View Single Post
Old 07-04-2011, 11:06   #55
CDaniela
http://www.srdcervac.wbs.

CDaniela's Avatar

Stále přemýšlím nad pozitivy a negativy zveřejňování výsledků testů DM, které provádíme na naší Univerzitě. Protože vidím, že zájem veřejnosti je veliký, rozhodla jsem se, že výsledky se bude možné zveřejňovat. Mějte na paměti, že tento test je prováděn z bukálních sliznic a ne z krve, která je ideálním materiálem pro molekulárně genetické analýzy takže výsledek testu je nejen v mých ale také ve Vašich rukách. Tento způsob oděru je velice citlivý na kontaminaci buňkami jiného živočicha a já nemám absolutně šanci toto poznat. Pokud máte více než jednoho psa, musíte striktně dodržovat pravidla odběru. Pes musí být aspoň jednu hodinu izolován.
Kdyby byl některý z výsledků z jakéhokoli důvodu podezřelý, pošlete mi od daného psa krev a nebo nechte psa testovat v Laboklinu.
Omlouvám se, jestli nereaguju na dotazy některých z vás, ale emailů dostávám mnoho a není v mých silách na všechny odpovídat. Výsledky testů dostanete všichni na nikoho nezapomenu.
Takže můžete zveřejňovat zde na wd sami dle vlastního uvážení. Kdo nemá zájem výsledky zveřejnit, samozřejmě nemusí.
Margo prosím o překlad do Polštiny.

CDaniela jest offline   Reply With Quote