Quote:
Originally Posted by z Peronówki
1) Dlaczego sadzisz, ze mowa jest o Amore? Akurat nie o niego chodzi.... wiec PUDLO...
2) A tak z innej beczki: Zwyciezca Swiata to nie jest Swieta Krowa...  Kazdy pies ma wady - nawet zwyciezcow uniwersum to nie omija..
|
To ja jeszcze raz zacytuję i wytluszczę Twój tekst - czyżbyś sądziła, że zaliczam się do statystycznej większości, która nie rozumie tego, co czyta ?
Quote:
Ja stawiam na cos innego... i to ogromny komplement w strone Fenrira....
Wydaje mi sie, ze gospodarz obawial sie, ze jesli nie wplynie na sedziego i czegos nie zrobi (nie nagada na tego psa) to jego faworyt przegra z Czesiem... Stad to postepowanie, ktore bylo tak wysoko nieetyczne... Bo jesli sie chce pomagac sedziemu to warto skrytykowac (ocenic) fachowo wszystkie psy... A nie u jednego przyczepic sie szczegolow a u drugiego przymknac oko na ogromne wady.... 
|
Nie wiem, jaka była pełna stawka psów na wystawie ( o tym, że wygral Amore Mio przeczytałam na stronie hodowli), ale do głowy by mi nie przyszło

, że porównujesz Fenrira ze szczeniakiem, u którego już widac
ogromne wady...
Nie, nie uważam że zwycięzca świata nie może mieć defektów, bo takich psów nie ma nawet w Twojej hodowli, o czym mogłam przekonać się na "własnej skórze" , kiedy i Euryś i Eliś przegrali z Amore Mio na światówce w Bratysławie.
Quote:
Skoro jest juz off: A gdzie robila? W Laboklinie? To ja slicznie prosze o wynik Ishtar... Fajnie by bylo, gdyby wyszlo to samo co u braciszka... 
|
Aż tak intymnych kontaktów z hodowcą nie mam, aby zadawać niedyskkretne pytania... nie wykluczam jednak, że "DM" Ishtarki przyjdzie w tym samym czasie co wyniki Ibony... życzę , aby były takie jak u braciszka Imbusa, ale nawet jeśli będzie DM/N , to też świetnie wpiszą się w "peronówkową normę"

. Ishtar chyba " z Peronówki",
a nie od macochy - prawda?