View Single Post
Old 17-05-2011, 23:58   #8
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga

Quote:
Originally Posted by z Peronówki View Post
Quote:
Napisał Konrad
Jeśli chodzi o kręgi, w jakich obracamy się w związku z podejściem do badań i publikowania ich wyników to faktycznie są one różne - zdaje się Gaga nie tak dawno trafnie Twój określiła.

Serio - tak sie sklada,ze to nie ja przestrzegam swoich wlascicieli przed wysylaniem probek do Danieli, bo ta "jeszcze sie komus wygada" i opublikowane zostana wyniki, ktore niektorzy hodowcy chcieliby ukryc...
To nie ja pieje na forum "nie badam i badac nie bedzie, bo u mnie tego problemu nie ma"....
To nie ja zakazuje "swoim" publikacji gorszych wynikow..
I nie ja publikuje teorie spiskowe... (Ibona ma sie swietnie - wlasnie radosnie merda ogonem, wiedzac, ze jesli chodzi o jej wynik DM to ma powod do radosci).
Ja mam uprzejmą prośbę o cytowanie się wzajemne z nieco większym sensem, bo z powyższego wynika, że to ja zakazuję, przestrzegam przed..., pieję i publikuję. Jednakowoż idę w zaparte w tym temacie, i na uklepaną wezwę każdego kto śmie twierdzić inaczej.

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Gaga jest offline   Reply With Quote