View Single Post
Old 27-06-2011, 16:06   #112
Rona
Distinguished Member

Rona's Avatar

Quote:
Originally Posted by Fori View Post
Nie wiem czemu potraktowałaś to jako atak na siebie i zrobiło Ci się przykro???,
Nie odebrałam tego jako ataku, tylko przykrość (jest różnica ) . Z Twojego postu wynikało, że jakąś tajemną wiedzę zostawiamy dla wąskiego grona, co jest nieprawdą...

Quote:
Chodziło mi tylko i wyłącznie o to żeby tych wypowiedzi było więcej,
Popatrz na ilość postów Margo, Gagi, Bożenki, moich, Kasi, itd. ! Chyba tylko wilczakrew pisał więcej na jednostkę czasu.

Quote:
...sprowokawała mnie Twoja wypowiedź, że piszesz maila do Margo, która albo coś koryguje a jak nie masz odpowiedzi tzn. że robisz dobrze. A odpowiedź Margo, że z Twoich maili mógłby powstać "poradnik" zainspirował mnie jako kompedium wiedzy. Wiem, jaki masz styl pisania i wiem o czym pisze Margo chwaląc "poradnik" dlatego mała prowokacja ale nie atak. Jeśli tak to odebralaś to przepraszam, nie o to mi chodziło.
Spoko. Wyjaśnione, zapomniane Ostatnie maile z Margo wymieniłam może 4-5 lat temu... Kiedy coś się dzieje, gadamy przez skype i wierz mi, nasze dialogi nadają się do publikacji, mniej więcej tak, jak rozmowa telefoniczna Margo chciała być po prostu miła

Quote:
Jak wspomniała Aga post wcześniej od jakiegoś czasu funkcjonuje schemat mam szczeniaka, umie wiele i znika z forum. Skoro znika to dlaczego? z czym się boryka pies i właściciel? a może szczęśliwe życie jest ich udziałem czego im życzę z całego serca .
Tak sądzę. Wiodą szczęśliwe życie i nie mają żadnych problemów Niekoniecznie psa socjalizują, szkolą, wystawiają, czy choćby wychodzą z nim z ogrodu na spacery po ulicach, ale szczęśliwe życie, jak już nieraz przekonaliśmy się, jest pojęciem względnym.

Quote:
My znikamy i pojawiamy się bo borykamy się z problemem i wiem również że do odtrąbienia sukcesu mamy jeszcze kawalek czasu...
Każdy normalny właściciel burego, który nie wiedzie szczęśliwego życia ma jakiś problem z psem, (tudzież z dzieckiem, samochodem, mieszkaniem, pracą, zdrowiem, itd.) . Dlatego założyłam wątek "malutkie sukcesy wilczaków", ale jakoś nie cieszy się popularnością Może wilczaki mają tylko Duże Problemy i Duże Sukcesy???

Rona jest offline   Reply With Quote