Hej!
Padam od rana na pełnym motorku

Dziękuję za przyjemnie spotkany czas - opisówkę mam fajną

- byłam jak to zwykle ja w szoku, tak więc jak sędzia, wielki sędzia podawał mi rękę, to tak jakby ta ręka dopadała mnie z chmur hehe

Ja jak zwykle muszę pomiałczeć.... - nie wiecie jak to jest biegać w sandałach i "stylonkach" - trzeba paluchami trzymać buty

Bardzo mnie ucieszyła pochwalna wypowiedź obecnego przy ringu p. Havelki (chyba dobrze napisałam) - to dla mnie b. ważne było ładnie pokazać psa, bo u niego dawno, dawno temu poległam z Unką za wystawianie.... hehe. A tu pochwała

Na bisach my nic - nauczka - nie śmiać się z faceta, który z tyłu nam się przygląda, nawet jak stoimy za ringiem - hehe.
Na ringu honorowym wielkie brawka dostaliśmy od słowackich sędziów
https://lh5.googleusercontent.com/-n...2/IMGP5549.JPG tu fajnie uchwycone, a do tego były głosy uznania - no cóż cegłę zjarałam

Dziękuję przyszłym właścicielom csv za mile spędzony czas - jestem pewna, że pokazując nam swoją wytrwałość w podziwianiu naszych pięknot, pokazaliście nam, że macie cierpliwość. Zatem życzę wam znalezienia tych jedynych.
Quote:
Originally Posted by Gaga
GRATULUJEMY !!
Piwo? Aga!!!
|
roztrzepana jestem jak nic, zapomniałam Gadze odpisać:
Ejjj, no przecież ja całkiem normalna jestem....., a chyba, że pijesz do wyznawców BACHUSA - haha! Winka chyba nie sprzedawali