Quote:
Originally Posted by Undertaker
Nevím kde kdy a jak jsme se viděli... taky bych to nenazýval záští, ale prostě všechny lidi a všechny jejich praktiky nemusim... stejně jako ne každej snese mě, ale to už je na delší povídání a už sme dávno hodně offtopic, takže o tom proč to tak mám se můžem pobavit kdekoliv jinde.
|
Já taky všechny lidi nemusím, zvláště pak vlezdoprdelky, neználky a všeználky, mluvky a plácaly, kteří s pořízením si svého prvního ČSV "nakoupili" i silná slova, aniž by vůbec věděli... Ale každý máme svou cestu, někdo holt jen kecá....
Jaksi úplně mimo téma: "Pro mne je fakt s podivem, že lezeš do naší hospody. Ty máš fakt dobrej žaludek! A bacha na to, abych ti neukázala svou druhou tvář!:0) Mít na Suchdole hospodu ty, nejdu tam ani na záchod."
A paní Kaufmanová?? Ta by si měla taky konečně udělat pořádek v dojmech, pojmech a neříkat nesmysly, kterým sama nevěří.
Možná bych i já mohla začít psát, kdo a kolik a za kolik a proč...a lež by to nebyla.
Přispěla jsem, neb jsem již nemohla vydržet ty "srdceryvné výkřiky uvědomělých chovatelů," ale klidně můj příspěvek ignorujte a nebo ho brazilský admin může smazat, já to unesu.
Hezký večer
Monika
http://www.wolfdogs.cz/