Quote:
Originally Posted by Monika
Já taky všechny lidi nemusím, zvláště pak vlezdoprdelky, neználky a všeználky, mluvky a plácaly, kteří s pořízením si svého prvního ČSV "nakoupili" i silná slova, aniž by vůbec věděli... Ale každý máme svou cestu, někdo holt jen kecá....
Jaksi úplně mimo téma: "Pro mne je fakt s podivem, že lezeš do naší hospody. Ty máš fakt dobrej žaludek! A bacha na to, abych ti neukázala svou druhou tvář!:0) Mít na Suchdole hospodu ty, nejdu tam ani na záchod."
A paní Kaufmanová?? Ta by si měla taky konečně udělat pořádek v dojmech, pojmech a neříkat nesmysly, kterým sama nevěří.
Možná bych i já mohla začít psát, kdo a kolik a za kolik a proč...a lež by to nebyla.
Přispěla jsem, neb jsem již nemohla vydržet ty "srdceryvné výkřiky uvědomělých chovatelů," ale klidně můj příspěvek ignorujte a nebo ho brazilský admin může smazat, já to unesu.
Hezký večer
Monika
http://www.wolfdogs.cz/
|
A pořízením druhého nebo desátého ČSV si člověk pořizuje jiná slova? Každý se může vyjádřit podle toho kolik toho odchoval nebo odmnožil? Fakt vás baví lhát že sem už nevlezete? Pokud máte aspoň trochu důstojnosti, tak to buď nikdy nevypustíte z klábosnice nebo to dodržíte. Třeba bych taky rád věděl, ale pokud vím, tak třeba vaše účinkování okolo Mutar bylo založeno na tom, aby nikdo nevěděl

Teď mi to přijde podstatně lepší...
Vy máte hospodu? Sever je vaše hospoda? To jsem nevěděl, ale jakožto majitelka jste mě (nás) mohla vyhodit. Žaludek mám dobrej a musím uznat, že i pivo tam bylo fajn a nemělo na můj žaludek vliv

Já na Suchdole hospodu nemám, tak doufám, že se kvůli mně nepo****te a já pokud nebudu vyhozen, rád si k vám zajdu zas.
Vcelku mě nezajímalo kdo za kolik a proč, spíš mi šlo o důsledek pro plemeno, ale rád si přečtu kdo proč a za kolik

Myslím, že všichni "uvědomělí chovatelé" kteří zde přispěli mají poměr VLASTNÍ ODCHOV x BUDOUCNOST PLEMENE postavený dle mých měřítek daleko lépe než vy a to je bohužel to o co jde mně a proč se neshodnem.
Nechci vás trápit tím, že budete muset porušovat opět svoje slovo... budu rád místo spamování zde za konverzaci pomocí soukromé zprávy, mailu, telefonu, skypu, ICQ... nebo pokud uznáte za vhodné se s takovou chovatelskou nulou nebavit tak nikde. Tady bych to už ale nechal svému tématu.