Thread: Kupno Wilczaka
View Single Post
Old 21-07-2011, 14:33   #9
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Originally Posted by Gipson View Post
Jak zdecydowałem się na Csv to też kilka razy napisałem do Peronówki, ale do dziś nie dostałem odpowiedzi, dlatego nie podzielam optymizmu innych.
Ej, od czasu nowej wersji strony jakos skonczyly sie problemy z poczta (tfu, tfu, tfu....) i czasy gdy w niebyt szla czasem poczta z kilku tygodni... Teraz glownym ograniczeniem jest czas.... lub raczej jego brak...

Quote:
Originally Posted by Gipson View Post
Jak jesteś zdecydowany na psiaka z Peronówki to jedź na spotkanie do Późnej, będziesz miał mozliwość osobiście porozmawiać z Margo i zobaczyć psy na żywo.
Jedno zastrzezenie: trzeba sie niestety nastawic na czekanie do polnocy, bo caly dzien jest "jazda"... I male szanse na spokojna rozmowe... (choc mozna nadrobic rozmowami z innymi wlascicielami i hodowcami).
Nie radze tez przejezdzac przed spotkaniem, bo wtedy mozna sie np zalapac na przymusowe obieranie 10kg cukinii (Griny potwierdza ) lub szaszlyki... (potwierdzi kazdy, kto to przerabial )....

Ale poza tym - zawsze mozna wpasc na spacer z wilczakami... Trzeba tylko rzucic SMSa na 2-3 dni wczesniej, aby sie upewnic, ze jestem w domu....

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP

Last edited by z Peronówki; 21-07-2011 at 15:44.
z Peronówki jest offline   Reply With Quote