View Single Post
Old 29-07-2011, 08:19   #103
yzengrin
Member

yzengrin's Avatar

Quote:
Originally Posted by Vaquita View Post
Jinak já v bytě nic moc cenného nemám, i když bydlím v podnájmu, všechen nábytek a vybavení mám vlastní, takže když by to štěndo nedejbože zničilo, tak se až tak moc nestane, nemám k nim až tak osobní vztah, že bych nepřenesla přes srdce pár škrábanců a kousanců :-) a když už to bude vypadat blbě, tak se hold koupí nový kus :-). Navíc v bytě nejsou ani koberce, takže o věc míň ke kousání a trhání, jen bude třeba vyřešit ty kabely (máme volně ložené naštěstí jenom od televize a počítače, ale to přítel už asi půl roku slibuje, že to nějak vyřeší, tak uvidíme, třeba ho konečně přiměju :-) ). Máme sice doma kocoura a toho kabely nikdy moc nelákaly, takže to nebylo potřeba...
Jestli mohu poradit: jestli jste v podnájmu, ověřte si, zda pes v bytě nebude problém samo o sobě - pro majitele/pronajímatele. Také bych popřemýšlela, jaké vztahy máte se sousedy, jestli jsou starší či mladší (starší - důchodci - budou většinu dne doma) a jaký mají vztah ke zvířatům/psům. Na kolik jsou tolerantní!
Mám s tím ne zcela dobré zkušenosti....Opravdu hodně záleží jak na majiteli bytu, tak na bytovém družstvu apod. a na konkrétních nájemnících. Abyste nebyli nemile překvapeni!
Jani
yzengrin jest offline   Reply With Quote