View Single Post
Old 01-08-2011, 21:53   #2
Sodoma
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Pavel View Post
Nic ve zlým, ale tímhle jsi tomu nasadil korunu. Takovému zájemci, který na to má takový názor bych štěně neprodal. Všechno chce řešit dopředu a nikoliv až poté, co problémy nastanou. Pokud nemáš podmínky pro držení psa, tak si ho prostě bohužel nemůžeš pořídit. ádkami se sousedy, zavíráním psa, štěhováním a následně změna majitele (vrácení chavateli, nový majitel nebo v nejhorším případě útulek) psovi jistě prospívat nebude. Nezlob se, mluví ze mne jen zkušenosti s podobnými případy
No a co myslíš že se tu snažím dělat, než že se snažím podchytit případné problémy dopředu? Jenže mi z toho neustále vyplývá, že nemám šanci podchytit všechno i kdybych se přetrhl. Jak mají vypadat podmínky pro "držení psa" se snažím zjistit, ale zatím mi vychází dost nejednotné, neb zatímco jedni zvíře zavírají venku v kotci, druzí si ho parkují až do postele a argumentů proč je to či ono lepší než to druhé mají všichni dost.
Hádkám se sousedy bych se velice rád vyhnul, zatím jsem neměl vůbec žádné a hodlám u toho zůstat jak dlouho to půjde, ale pokud budu počítat s tím nejhorším co může nastat, tak bude pes o samotě kvílet, sousedům rupne v kouli a já při příchodu najdu vyvrácené dveře a byt v plamenech neb jak jsem se tu dozvěděl nedávno, reakce sousedů se může kdykoliv změnit, i kdyby zpočátku byla dobrá. Jak se na tohle připravit dopředu? Mám se preventivně odstěhovat na samotu? Pokud bych byl rentiér tak už tam dávno bydlím, leč bohužel není tomu zcela tak.
Pokud máš nějaký seznam bodů, jejichž splněním se člověk může dopředu zabezpečit proti veškerým komplikacím, PROSÍM, PODĚL SE SE SODOMÁČKEM, budu ti opravdu neskonale zavázán!
Sodoma jest offline   Reply With Quote