Ahoj, já krmím taky maso. V zimě většinou vařené, aby měli psiska vývar, voda zamrzá. Ale většinou papají syrové. Vetamix přiveze až domů cokoliv si přejete, nad 50kg odvoz zdarma. Ceny velmi příznivé, teď myslím, hovězí hrubomleté 9kč za kg, minule byli v akci lososi za 10Kč kg. Vozí i půlky hovězího, prostě na co si vzpomeneš. Každý veterinář doporučí granule, protože jsou dealeři. Většina vám tvrdí, že člověk doma nenamíchá správný poměr minerálů, jako je v granulích. jenže žádný už Vám neřekne, že ten samý premix minerálů, jako je nasypaný v podezřelé hmotě ze sójy/ ( v horším případě) nebo ze sušené řepy ( Eukanuba), z moučky, barviv (aby byly granulky hezky pestré) a vůbec všeho, co si na pytli přečtete/ tak ten samý premix si můžete koupit levně (Roboran) nebo draze ( jiné známé značky) a nasypat ho psům do domácí stravy. A máte zaručený správný poměr minerálů i bez granulí. Takže pokud to půjde, vždycky budu naše přírodní plemeno krmit přirozenou stravou. Nikdy jsem u psů neměla jediný zdravotní problém. Bohužel, doba je taková, že každý šetří. Čas - na co vařit, když se to z pytle vysype za pár vteřin, peníze- na co mít stále zapnutý mrazák, místo- pytel se vejde všude, mrazák na maso je velký. Jenže já mám psy proto, abych na nich nešetřila. Hanka
|