Quote:
Originally Posted by Elsia&Benjamin
Opět budu rejpal. Nevím zda bych brala v potaz doporučení, nebo názory na krmení přirozenou stravou (ať neprovokuju ještě BARFem  ) někoho, kdo kombinuje pravidelně granule a syrové maso. 
|
Znám takových lidí dost a pokud jsou to granule, který k masu prostě pasujou tak v tom nevidím problém. Navíc už i štěně jsem dostal s tím, že žere oboje stejně jako jeho matka a ta s tím taky problém nemá. Jenom jsem časem musel vyměnit granule za jiné, které i k tomu masu sedí víc. Navíc jak psala Anathema... měl jsem strach, abych na něco v jídelníčku nezapomněl a granule beru tak jakože by tam mělo být všechno, proto ikdyž jich moji psi nedostávaj tolik jakoby dostávali kdybych krmil jenom jimi, tak z nich maj všeho co potřebujou aspoň trochu.
Quote:
No jo, ale Branovi je teď čerstvých 9 měsíců, je ve vývinu a každá chyba v krmení v tomto věku se pak může projevit na zdraví. U plně vyvinutého dospělého psa bych to neřešila tolik, jako u prtěte (ne, že by Bran byl až takové prtě )
|
Jasně, aletím co jsem psal, jsem nechtěl říct, že je jedno co vynecháš, ale že pokud něco nedostane třeba týden, tak se svět nezboří když toho další týden dostane víc. Znám i takový, co krmí třeba jen maso a chondroprotektiva a maj taky hezký a zdravý psy. Určitě je lepší to nepodcenit, ale bojí se toho většina z nás a patrně se to zlepšuje až s počtem odchovaných psů.