Tak se musím podělit o novinky krmíme syrovým masem teprve 3 den a hned po prvním dnu průjem pryč a jen pěkně tvrdý bobek 3krát za den takže super a mám z toho hroznou radost

Takže granule už Besta v životě nedostane jen škoda že jsme na tuto stravu nepřešli mnohem dřív ušetřil bych Bestě hodně řídké stolice

Jinak zatím krmíme jen rýže 200g kuřecí křídla 250g + střídavě nastrouhaná zeleninka,olivový olej,tvaroh,jogurt nebo žloutek z vajíčka. Je zajímavé že Besta nejdřív sežere rýži a až potom masíčko (myslel jsem že to bude obráceně asi má předky z Číny

) a hlavně se na žrádlo těší úplně jinak než když dostávala granule když jí nesu misku s žrádlem tak kolem mě tancuje olizuje se a je hrozně šťastná. Jo když jsem dával granule tak to se tak nehrnula

Krmíme dvakrát deně a taky si myslím že držet se tabulek je blbost jen tak přibližně a ne je striktně dodržovat. Dávku budu upravovat podle toho jak bude vitížena a podle selskýho rozumu. Na závěr chci jen napsat že není lepší pocit než dát psovi to po čem je šťastný a to co mu chutná takže za mě můžu krmení syrovou stravou jen doporučit i když jsem z toho měl takový obavy. Jinak chci všem poděkovat za rady a připomínky hodně mi to pomohlo v rozhodování Díky všem