View Single Post
Old 12-09-2011, 16:45   #70
mellorn
Member

mellorn's Avatar

my to mame podobne jako vetsina. Ale prijde mi, ale klidne me opravte, ze dve samice se nesnesou mnohem vic nez dva samci. Prijde mi to jako u lidi. Kdyz se nesnasej dve zenske, tak je to nadosmrti a chlapi, ti si daji pres drzku a muzou byt zase kamosi.Nebo se pripadne tolerovat a nepostvavaj porad na sebe.
K cizim fenam nepoustim vubec, nejedna-li se o uplne maly stene, ale tam neni zadny zajem si s ni hrat.Mladsi cubiny zkousi sikanovat, starsi podlejza a se stejne staryma cubinama je to jak kdy. Mozna, ze kdyby byly navolno jen s kosem,tak by to nebylo tak hrozny, jako na voditku, kdy to tu situaci jen umocnuje a adrenalin strika vsem z usi.Druha situace,kdy by to se samici i slo, je, ze se musi trochu znat a treti je, jako treba u Rudy D. na free sobote, kdy se sejde 50 psu a to potom neresi nic a nikoho. Koho nemusi jsou plemena jako maliny nebo dobrmanky,tam je to celkem ultimatni. V ulici ma jednu nepritelkyni na zivot a na smrt, kdy zensky vbehla cuba za nama do hospody( dobrmanka ci neco takoveho) a vrhla se pod stul k Arwen, ale ja duchaprtomne nastavila nohu,cubu si stahla, takze se nestihly porvat,ale to cloveka nenapadne, aby daval bacha i v hospodeNo, ale od te doby,jakmile zmerci jedna druhou, tak jsou jak smyslu zbavene a vidim toho bersekra, ktery by nastoupil, kdyby se k sobe dostaly....
mellorn jest offline   Reply With Quote