Thread: DRD4 gene
View Single Post
Old 13-09-2011, 22:11   #19
Gia
K-Lee Family

Gia's Avatar

Send a message via Skype™ to Gia Send Message via Gadu Gadu to Gia

Quote:
Originally Posted by Gaga View Post
Ja się odniosłam do własnych doswiadczeń: ćwiczak, etap nauki, etap szlifowania, zmiany okoliczności w ćwiczeniach, egzaminy, zawody, inne psy obok, życie codzienne w warunkach niskiej oraz wysokiej intensywności bodźców etc. Przy czym trudniej ocenić psa już dłużej szkolonego

nam tez jakieś jedynki wpadły, ja nie traktuje tego jako skali ocen, bo potencjał psa rezultatowi szkolenia nierówny Ale z pewnością Cheitan do grupy ADHDowców się nie zalicza, gdyby tak było - nie dostałby na szkoleniu ksywki "Księciunio"
My również wypełniając ankietę odnosiliśmy się do całego "etapu szkoleniowego" życia psa. Wiem, że Kali należy do tych spokojniejszych wilczaków i też nazywa się ją królewną czy princeską Ciekawi mnie jednak, czy na podstawie tego badania będzie można powiedzieć coś więcej o predyspozycjach szkoleniowych psa.
Trunksia twierdzi, że Aszczur ma ADHD, nie wiem na ile to poważne stwierdzenie, a na ile żarty, ale jestem w stanie się przychylić do tej opinii znając Astarte osobiście. Mimo tego, iż suka praktycznie jest dorosła, nadal nie jest statecznym, spokojnym wilczakiem jak Kalinka

Gia, K-lee Vornja z Peronówki & Gran Rosa Amiga Atropa Bella Donna...
Gia jest offline   Reply With Quote