View Single Post
Old 25-09-2011, 19:17   #11
Kometa
Junior Member

Kometa's Avatar

Quote:
Originally Posted by Anathema View Post
My jsme měli na trest speciální náhubek, starý, smradlavý, ošklivý, kožený, A co se týče postroje, jaký máte? Sedí mu dobře? Branovi některé typy vadí. Máme teď od Julius K9 a ten je pro něj střihově ok. Zkuste různé typy, předchozí pes postroje taky nesnášel, ale to byly takové ty klasické, které jsou k dostání v každém zveráči a některým pejskům holt vadí.
Ten první, co měl, tak byl z několika popruhů spíchnutý doma, čistě pro ten účel, aby si zvykal, že má něco na sobě... obrany neděláme a na tahaní byl ještě mladý, prostě v tom jen chodil. Říkala jsem si, že by to mohlo být i tím, že mu je nepříjemný, takže jsem koupili od ZeroDC, takový ten, co je v tom jak ve vestě, nikam to nesjíždí, perfektně to sedí, je to měkoučké... nevím, co by mu na tom mohlo vadit. Myslím, že je prostě problém v tom, že má něco na sobě... on je prostě cíťa, na obojek si taky zvykal hrozně dlouho. Ono když už ho má potom na sobě delší dobu, tak si na něj taky zvykne... doma moc ne, to vydrží trucovat celý den, ale když jdeme ven, tak dělá cavyky jen kus cesty, pak na to zapomene a v pohodě... ale běda, abych na ten postroj sáhla, třeba ho poupravila nebo něco, v tu chvíli si na to vzpomene, že ho vlastně má! A opět divadlo Přijde mi, že už to dělá tak prostě ze sportu, že si usmyslel, že to nesnáší, tak ho prostě nesnáší a hotovo... a časem to postupně graduje, hlavně to oblékání, ze začátku si sice tvářil uraženě, ale nechal si ho obléct, teď už utíká, vyšiluje, leze pod stůl a podobně... nalákat na pamlsky nepomáhá Na druhou stranu už mnohem kratší dobu trucuje, když už ho má na sobě... dřív opravdu klidně celý den odmítal vstát, teď už trucuje spíš symbolicky... nebo aspoň podle toho, jak má náladu Tenhle víkend v něm ušel asi čtyřicet kilometrů a za celou dobu si nevzpomněl, že ho má na sobě, jen když jsem mu ho ráno oblékala, tak mi málem prošel zavřeným stanem ven:/ Prostě komediant