Quote:
Originally Posted by erendil
Szkoda tylko, że pani wywołująca szczenięta na wystawie o 15.30 powiedziała: "czesko słowacki wilczek/wilczak" -ja słyszałam wilczak, Dawid wilczek... No a sędzina nawet na naszą psinę nie spojrzała  Dawid który dość sceptycznie podchodził do wystaw i to ja raczej przeżywałam każdą teraz nie może tego przeżyć hihi  ale to pewnie dlatego, że w końcu on ją wystawiał.
|
Hihihihi, znam ja takich, którzy w ringu finałowym usłyszeli od sędziny "a to jest wilczak czechosłowacki czy saarloos? bo mnie się te rasy zawsze mylą, wie pan..." i to w przypadku wilczaka, który saarlosowaty jest baaaaaaardzo mało

Chociaż w innych rasach mają równie ciekawie, kiedyś na wystawie właścicielka charta polskiego mi opowiadała, że nie raz zdarzyło się im na wystawach zagranicznych wybiec na ring finałowy i usłyszeć "chart....." i głucha cisza, bo nie wiadomo jaki
Quote:
Originally Posted by erendil
A Bajka Wy macie też niczego sobie ślicznie jasnookiego wilczaka, też nam się spodobała 
|
Pięknie dziękuję

Nasze bure jasnookie, bo tam w środku jest pusto, to jak światło wpada przez ucho, to potem oczami wylatuje