Quote:
Originally Posted by Galicja
Szkoda że to nie Ty korespondowałaś ze mną ostatnimi dniami tylko Magda, szkoda że na tą korespondencję się teraz powołujesz.
|
Nie powołałam się na żadną korespondencję, tylko na oficjalnie przedstawione wyniki oraz na regulamin podpisany przez organizatorów imprezy.
Quote:
Tak,masz rację w wielu punktach, ale..
Powiem szczerze aż nie chce mi się brnąć w tą dyskusję, ale niejako muszę.
Po pierwsze nie wiem czy zauważyłaś, ale całe zawody opierały się niejako na wzajemnym zaufaniu, (konkurencja najlepszym cenzorem ) każdego zawodnika pytałam co i jak zaliczył, jak zauważyłaś brakowało nam ludzi na punktach którzy by wpisywali dokładne dane, tak więc po przybyciu na metę Magda oznajmiła że nie pokonała jednej przeszkody (wpis w karcie ) po jakimś czasie zaznaczyłaś (TY) że nie wykonała innego zadania w pełni ( +15 min ) do czego Magda się nie przyznała....jednak przytaknęła gdy Ty to powiedziałaś. I tak,to zaważyło że licząc minuty automatycznie pominęłam Magdę. ( 2min różnicy )
|
Co nie zmienia FAKTU, że Magda miała trzeci czas, mimo dodania 45 minut za niewykonane zadania lub wykonane bez psa. Ten fakt nie zmienił oficjalnej klasyfikacji, w której pozostała na miejscu czwartym. Uważam, ze to nie jest w porządku.
Quote:
Prawda jest taka że gdyby brać te zawody tak jak inne,to nie biegałabym po polu zbierając,pilnując czy wszyscy oddali karty,nie wnikałabym czy ta "ksywa " wpisana na karcie to ta czy inna osoba, bo jako organizator nie mam obowiązku znać osobiście każdego startującego!!
|
A to już Twoje żale do uczestników. Może warto wziąć je także pod uwagę przy organizacji następnych zawodów.
Quote:
Co do numerów startowych a miejsc zajmowanych to było różnie, i nie chce tu przytaczać przykładów.
|
Tak, było różnie. Jednak prawdą jest, ze zawodnik z numerem 1 przybiegał na pusty punkt i nie musiał czekać w kilkuosobowej kolejce na wykonanie zadania. Szczęściarz?
Quote:
Rozumiem w pełni że ktoś podszedł do zawodów i rywalizacji poważnie,szanuję to .szkoda że mówisz tu za Magdę.
|
Ja tego nie ukrywałam i nie zamierzam ukrywać, że podchodzę do każdych zawodów poważnie. To powinno cieszyć organizatorów. Udział kosztuje mnie wiele wysiłku. Nie mówię niczego za Magdę, wyrażam swoje zdanie - zdanie uczestnika tych zawodów. Nie lubię bałaganu i ignorowania faktów. Zmiany regulaminu oczywiście są dopuszczalne, ale przed startem, a nie po zakończeniu zawodów. Regulamin jest formą umowy między organizatorem imprezy a uczestnikami. Szanowanie tej umowy, jest szanowaniem uczestników.
Quote:
Rozumiem Twoje rację, zrozum moje.
|
Chętnie spróbuję je zrozumieć, tylko najpierw muszę je poznać. Podejrzewam, że pozostali uczestnicy zawodów są również zainteresowani Twoimi racjami.