View Single Post
Old 16-10-2011, 13:14   #74
Undertaker
Member

Quote:
Originally Posted by Rhilien View Post
A co tak "obludnyho" Ti provadel? Kolik mu ted je?
V listopadu mu budou tři... nejhorší máme snad za sebou. Teď už jen standartní věci jakože nemusí psy samce (ty co zná je schopnej s občasným napomenutím ignorovat, ty co zná odmala zvládá), no a je to lovec. Někdo tady psal, že za srnkou nebo zajícem mu pes 2-3s kouká a pak vyběhne... co bych za to dal. U nás s pohledem stranou jdou i nohy a vybíhá prakticky hned. To ještě zkusim nějak dořešit, protože to je jedinej moment kdy nevnímá.
Teď už je to celkem salámista, ale jako mylej byl děsně vzteklej. Všichni sme od něj měli ruce samou jizvu a když jsem jen pomyslel na to, že už je to celkem fajn a mám ruce skoro zahojený, vyvedl mě z omylu. Běhěm pár hodin to bylo zas horší než posledně
No a lidi si s ním s oblibou hráli... rozblbli ho a pak "tady ho máš, já už ho nechci, kouše. No a zuřivý vítání taky probíhalo, u některých probíhá ještě dneska a je to už celkem sranda, když už nemá ani 15, ani 20, dokonce ani 30 a vlastně už ani 40kg. To jen tak pro začátek... určitě bych si vzpomněl na víc vtipných historek... třeba když mi vzal čáru do školní kuchyně, kde si nechali otevřenej zadní vchod
Undertaker jest offline   Reply With Quote