View Single Post
Old 25-10-2011, 20:22   #79
GabrielaVesela
Junior Member

GabrielaVesela's Avatar

Tak tady je to asi lepsi nez kdejaka knizka...docela se smeju a to asi zatim jen proto, ze jeste nemam cevecko...ono me to zrejme prejde...:-)
Planovala jsem psa v byte, ale jak tak premyslim, kotec bude nutny, alespon na to, aby se v nem pes naucil odpocivat a clovek udelal ten obed v klidu...Ale nejen to...Nejak se mi zda, ze kotec na odlozeni neni jen o klidu pro cloveka, ale uci psa byt trochu sam. Znam majitele psu, kteri jsou porad v byte a to tak, ze tedy maji svobodu, kde jsou, kam si chodi atd. Vetsina z nich ma sice skvely vztah s clovekem, ale vetsi vetsina i problem se samostatnosti, zustat sam apod. Muj prvni pes byl kotcovy, ale pochopitelne jsem se snazila mu pres den doprat tolik spolecnosti, aby nestradal a mel vztah v noci byl pak ale venku v kotci. Myslim, ze to bylo v pohode a prinosem pro obe strany. Kdyz rodice nebyli doma, brala jsem ho domu, ale chtel za chvili zase ven do sveho. Jen tedy kazdou noc v jednu hodinu zpival na mesic. Dnes si to vysvetluji tim, ze mu bylo smutno, volal svou smecku, ale presto v byte v noci zustavat nechtel, behal ke dverim atd., takze uplne jasno v tom nemam...Kazdopadne moje budouci Cevecko bude v byte i venku a kotec poridim urcite taky a to jak dovnitr tak venku...
GabrielaVesela jest offline   Reply With Quote