uz jsem to mozna psala....kdyz jsem si privezla stendo mela jsem v te dobe zakrsleho kralicka asi dva mesice, byl zvykly behat na volno a ja naiva si myslela, ze se spolu pekne szijou, ze arwen bude rada za spolecnost, ale houby....od prvniho dne ho zacala honit a kdyz jsem kralicka nenasla, tak jsem myslela,ze byl snezen a on byl chudak zalezly v nejake skvirce,protoze se bal.A ta mrcha mu normalne chodila curat do klece. Vyskocila si na ni a pustila mu to tam a bylo to schvalne...tak jsem kralicka radsi venovala do dobrych rukou, protoze me to stvalo a nejak jsem neumela tomu honeni zabranit. Kocky honi, ale kdyz se kocka nehejbe,tak na ni steka a vrti ocasem,ze si chce hrat a minuly vikend si jednu ocichala,kdyz jsem ji mela v naruci,takze si myslim,ze s nima by se szila,kdyby je mela doma. Ptactvo si vubec netroufam zkouset, holuby honi.Jestlize budu jednou mit slepice,tak bych byla taky rada,kdyby to respektovala. Na kone za plotem dorazi a myslim,ze by byla schopna kousnout, aspon po nich tak chnapala,ale slo videt, ze se jich boji. U Rudy D. jednou rozbzikala stado ovci,nastesti jim neudelala nic...Srny a zajice honi,ale nedohoni,takze se vraci a tam to privolani proste neni a neni, parkrat mi zdrhla i se stopkou, pac ja mam uplne na prd reakce,nestihla jsem zaslapnout.