View Single Post
Old 27-10-2011, 22:43   #60
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Quote:
Originally Posted by mellorn View Post
Ja treba o kauze "Mutary" absolutne nic nevim,fakt to nedokazu posoudit a nechci proste bejt na zadny strane.
Kauza Mutary byla tisíckrát probírána. Základem je, že ČsV nepatří žádné jedné osobě ani třem, čtyřem lidem, byť sebevíce vzdělaným a sebevíce zasloužilým. Kříženci byli zapsáni na základě lživých údajů (bezpapírový NO Armín byl uveden jako ČsV be PP) a i tak především zcela v rozporu se zápisním řádem (nebudu tady dělat už posté rozbor, pokud máš zájem, pošlu Ti ho emailem). Mutary byly zapsány bez vědomí a schválení jediných dvou orgánů, které k tomu mají právo, a tím je celostátní výbor nebo konference KCHČSV. Dokonce o existenci kříženců nebyli informováni (záměrně) ani někteří členové chovatelské komise. To je vše, co jsem chtěl k Mutarám říci. Nevěřte tomu, co se někde říká, zjistěte si fakta.

Quote:
Originally Posted by GabrielaVesela View Post
Asi jsem moc velky snilek....ale psum a nam bych to prala...a klidne se zasmejte jak jsem jeste v 35 letech naivka :-)
Vladimíra Tichá, což je dlouholetá chovatelka a také předsedkyně sboru rozhodčích ČMKU a autorka několika chovatelských publikací mi jednou, když gradovaly naše spory v Klubu, řekla jedno : "Největším nepřítelem psů, je organizovaná kynologie". Nejsem ještě tak daleko, že bych bral tohle její, tehdy spíše ironicky myšlené, tvrzení vážně. Ale na každém šprochu ...
Pavel jest offline   Reply With Quote