View Single Post
Old 28-10-2011, 08:31   #63
Bajka
'Wilk z baśni' :)

Bajka's Avatar

Quote:
Originally Posted by Gaga View Post
jak inne oddziały pójdą śladem Poznania oraz wystaw zagranicznych, to będzie ich więcej. Łatwiej jest pojechać na dwudniówkę niż jeździć 3 razy osobno
Dokładnie! Tacy Słowacy np mają duuuużo mniej wystaw niż my,ale jak już mają, to często dwudniowe, a jak dochodzi klubówka to i trzydniowe Organizacji wystawy też można by się od nich uczyć Hitem była letnia Bratysława organizowana na konnym torze wyścigowym, gdzie miejsca było tyle, że w oczekiwaniu na finały, można było puścić psy luzem bez cienia wątpliwości,że się psa właduje w jakieś psie konflikty. Dlatego m.in. ja tak tam lubię jeździć Poznań z polskich wystaw na których my bylismy był chyba faktycznie najlepiej przygotowany: dużo miejsca w halach, zero tłoku, na zewnątrz też było gdzie wyjść. Faktycznie, fajnie wszystko zrobione.

Taki mały OT: niech mi ktoś mądry bardziej obyty z forum powie, czy jest opcja edycji swojego wcześniejszego posta , tylko nie mogę jej znaleźć (czy mozna edytować tylko ten ostatni?)? Chciałam dodać kilka rzeczy w wynikach z soboty które zamieściłam.

www.wilkzbasni.pl
Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni

Last edited by Bajka; 28-10-2011 at 09:04.
Bajka jest offline   Reply With Quote