Quote:
Originally Posted by GabrielaVesela
a chybi mi nejake podobne rozsahle vyjadreni te druhe strany, ktera mela jiste take nejake duvody to udelat,
|
No právě, že takového vyjádření jsme se ani my, jako KCHČSV nikdy nedočkali.
Quote:
mozna nejak prispet k tomu, aby Nemecko vice spolupracovalo s Cechy a obracene, aby pak na srazech v Heigenbrückenu bylo i vic Psu z CR a dalsich zemi, kdyz muzou prijet Holndani, proc nejedou Cesi...
|
Protože jsem členem obou klubů v Německu, spojení jsem dříve zajišťoval já a i dnes, pokud německý nebo český Klub něco potřebuje od druhé strany a požádají mne, tak vždy v rámci svých možností pomohu.
Jinak s účastí na německých táborech je to asi tak, že když skončí tábor a jsou zveřejněny fotky především ze závodu, chodí mi emaily od mnoha českých majitelů s dotazy kde to bylo, jak se přhlásit a s tím, že příští rok se zcela jistě zúčastní. o a zarok jsem tam zase z ČR jen já

. Nijak top neřeším, nikoho tam netahám násilím. Kdo chce, zúčastní se a za každou cenu tam někoho tahat nemá cenu.
Quote:
Ted alespon vim, co jsou Mutary a schvalne se pobavim v Nemecku, jak to tady vidi oni :-) Ale to uz jen pro srovnani nazoru atd....
|
To naznačilo jasně to, že německý Klub (stejně jako slovenský) podali oficiální protest proti zápisu Mutar do registru v ČR. Tehdejší vedení to smetlo s tím, že se jedná pouze o soukromé dopisy předsedů klubů !!!
A jen pro zajímavost cituji tady příspěvek z tohoto fóra :
28.9.2004
Quote:
Originally Posted by CDaniela
Obavy německého Klubu z možnosti nelegálního a utajovaného přikřížení Fx generací do chovu ČSV v Čechách mi připadají slušně řečeno jako hloupost.
Přece si nikdo nemůže myslet,že čeští chovatelé budou toto tajně činit a pak škodolibě čekat co si obelhaní noví majitelé s kříženci počnou.To je fakt blbost a to už zavání demagogií.
|
Super jsou také následující dokumenty. Všimněte si, že v dopisech je správně uváděno, že se jedná o NO, ale v oficiální žádance je uvedeno, že je to ČsV bez PP :