View Single Post
Old 28-10-2011, 13:21   #180
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Quote:
Originally Posted by GabrielaVesela View Post
a chybi mi nejake podobne rozsahle vyjadreni te druhe strany, ktera mela jiste take nejake duvody to udelat,
No právě, že takového vyjádření jsme se ani my, jako KCHČSV nikdy nedočkali.

Quote:
mozna nejak prispet k tomu, aby Nemecko vice spolupracovalo s Cechy a obracene, aby pak na srazech v Heigenbrückenu bylo i vic Psu z CR a dalsich zemi, kdyz muzou prijet Holndani, proc nejedou Cesi...
Protože jsem členem obou klubů v Německu, spojení jsem dříve zajišťoval já a i dnes, pokud německý nebo český Klub něco potřebuje od druhé strany a požádají mne, tak vždy v rámci svých možností pomohu.
Jinak s účastí na německých táborech je to asi tak, že když skončí tábor a jsou zveřejněny fotky především ze závodu, chodí mi emaily od mnoha českých majitelů s dotazy kde to bylo, jak se přhlásit a s tím, že příští rok se zcela jistě zúčastní. o a zarok jsem tam zase z ČR jen já . Nijak top neřeším, nikoho tam netahám násilím. Kdo chce, zúčastní se a za každou cenu tam někoho tahat nemá cenu.

Quote:
Ted alespon vim, co jsou Mutary a schvalne se pobavim v Nemecku, jak to tady vidi oni :-) Ale to uz jen pro srovnani nazoru atd....
To naznačilo jasně to, že německý Klub (stejně jako slovenský) podali oficiální protest proti zápisu Mutar do registru v ČR. Tehdejší vedení to smetlo s tím, že se jedná pouze o soukromé dopisy předsedů klubů !!!

A jen pro zajímavost cituji tady příspěvek z tohoto fóra :

28.9.2004
Quote:
Originally Posted by CDaniela View Post
Obavy německého Klubu z možnosti nelegálního a utajovaného přikřížení Fx generací do chovu ČSV v Čechách mi připadají slušně řečeno jako hloupost.
Přece si nikdo nemůže myslet,že čeští chovatelé budou toto tajně činit a pak škodolibě čekat co si obelhaní noví majitelé s kříženci počnou.To je fakt blbost a to už zavání demagogií.
Super jsou také následující dokumenty. Všimněte si, že v dopisech je správně uváděno, že se jedná o NO, ale v oficiální žádance je uvedeno, že je to ČsV bez PP :
Pavel jest offline   Reply With Quote