Pokud ale pises, ze uz druha genrace byla zapisovana normalne, tak z toho prece vyplyva, ze museli dalsi osoby - nekde jiste podepsane ,porusit nejake dalsi veci nebo ? To pak pro me znamena mozna hrubejsi chybu,( to zapsani druhe generace ) nez to, ze se stalo, protoze prece , proc by tito jmenovani lide, kteri chovaji Cevecka, chteli Ceveckam ublizit, kdyz je sami chovaji ?
Jako totalni neznalek bych mozna napsala i to, ze si myslim, ze lecktere pokusy / at je to nejaka nova pilulka ci proste neco ve vyzkumu nejakych odborniku na vec, s cim by asi leckteri z nas nesouhlasili, se deji nekde v male skupine a jsou zverejneny az pote, co se davno uskutecnili. Ac to mozna neni spravne a my co o tom nic nevime, bychom zrejme nesouhlasili...presto to leckdy prinese neco uzitecneho, kdyz ne tak se to utaji.... Kdyby se tyto informace nedostaly na verejnost, dopadlo by to tak i tak asi stejne a jak se dostaly na verejnost je uz zase dalsi problem, ktery si myslim hlavne rozpoutal tuto valku...
Tohle uz pro Tebe budou zrejme hloupe argumenty, proto jsem chtela skoncit :-)
A hlavne by to vyznelo, ze se pridavam k jedne ci druhe strane a to fakt nechci....protoze me to nikdy nic nepridalo, ba naopak...mimoto je pozde ...
Je to nekolik let zpatky, cas se vratit neda a nic to nezmeni a tak se ptam dnes, kdy uz je neco z techto zvirat na svete, jaci tedy jsou ? Poskodili plemeno nejak vyrazne ?
Pokud nam vsem jde ted o psy, tak nam o ne jde ted v soucasnosti a tedy uz stejne nezmeni ani priznani nejake chyby, nic na tom, ze to tak je.
Muj prvni workshop byl plny planu, dokonce pripraveny roky dopredu se vsim vsudy.
Plno chyb jsem nevidela a az pote, co me totalne zkritizovali a nasli je ucastnici WS, jsem se z toho mohla ponaucit a zmenit toa vubec zjistit, co bylo spatne. O to lepe se povedly dalsi a vlastne mi ty kritiky, negativni reklama, prinesli nove zajemce...:-)
Proc se tedy ted, 2011 tohle nestane i tady a nezacne se s tim, pracovat pozitivne ve smeru, poucit se, vyuzit chyb , prenest se pres ne a jit spolecne opet na cestu Cevecek ?
|