Thread: Taki test
View Single Post
Old 08-11-2011, 00:03   #6
Morandir
Junior Member

W kwestii technicznej - nie umiescilem prezentacji ale uzylem w tresci .ppt (cytat z Twojego postu). Ale to najmniej istotny szczegol.

NIe zarzuciem rowniez banowania a wylacznie zblokowanie mozliwosci postowania. Wobec wykonanych testow: drugi post i trzeci post wygladalo to na zblokowana mozliwosc postowania.

Do glowy nie przyszlo mi testowanie tego poprzez zalozenie nowego konta i probowanie kombinowania z postowaniem bo wtedy narazilbym sie na miano spamera.

I tak sie narazilem, nieslusznie bo to byla proba dodania 1 postu, ktore dodanie _wydawalo_ sie niemozliwe.

Tak czy inaczej wyjasnilas, o co prosilem niemoznosc dodania postu i dodalas go - dziekuje.

1. Na chwile obecna konto dziala - przyjmuje na wiare tlumaczenie i nieniejszym przepraszam za insynuacje, ze zostalem zablokowany.

2. Jesli moj post (ten, ktorego zamieszanie dotyczy) umiescisz w poscie o wystawie to ten watek bedziemy mieli zakonczony. Niczego nie moge w nim juz dodac.

3. Rzeczywiscie dyskusja przeniosla sie do 2 postow i wyglada na chaotyczna:
- w poscie o wystawie powinny sie znalezc dyskusje o psach (psie bo wypowiadam sie tylko o wlasnym), do tej dyskusji nie mam juz nic do dodania - wszystko jest w poscie, ktory byl "spamerski" - licze, ze w tej atmosferze nie zginie bo jest podsumowaniem mojego zdania i naszej roznicy zdan
- w poscie o klubie dyskusje o klubie mozemy i pewnie bedziemy kontynuowac, choc w swietle dotychczasowych kontaktow bedzie trudna
Morandir jest offline   Reply With Quote