Witajcie:-)
Niestety nie mogę podać wyników prócz tego, iż Carmen otrzymała Zwycięstwo Młodzieży

, a Demoleczka 2 lokate. Carmen miała niesamowitą sierść i tak mnie pozytywnie zaskoczył jej charakter - przyjacielskość i spokój - naprawdę podziwiam!

Niestety nie uczestniczyłam we wspolnym wilczakowym spacerze, gdyz chcialam oswoic Destructora z hala - i musze przyznac, ze zachowywala sie spokojnie

Szybciutko po ocenie musialam jechac, wiec mialam tylko chwileczke, by podziwiac tyle wilczakow naraz

w tym 3 szczeniaki

- pierwszy raz widzialam szczenie wilczaka.... a Ciemne Zlo wywarlo na mnie wielkie wrazenie

Demolka kladla uszy i juz nie wiem, kto tu byl silniejszy

Adhara byla bardzo łasa na glaskanie i mimo, ze niespecjalnie chciala byc na hali, to byla przyjacielska

a 2 male wilczki - zywiol
DeMolka zachowywała się jak mały zwierzaczek

póki nie dotknęli jej zębów było dobrze, lecz w momencie sprawdzania zaczęła się wyrywać, drapać itp. (na szczęście nie ugryzła..

) była 'wyraźnie wystraszona' jak to napisano w opisie - objawiało się to kręceniam się, niedawaniem się dotknąć i... zrobieniem kupy..

Ze względu na urodę otrzymała doskonałą, ale tak naprawdę powinna za charakter otrzymać moim zdaniem db albo nawet zostac zdyskwalifikowana (szczegolnie gdyby byla w 'doroslej' klasie). Lecz sędzina powiedziała, że sobie z takim charakterem poradzę

(h a h a) gdyz piekna nie gryzie..
Ale dla jej i mojego zdrowia psychicznego dajemy sobie spokoj z wystawami przynajmniej na pol roku. sli zwierzaczek sie troszke uspokoi i ustabilizuje, to pomyslimy. Lecz mysle, ze Piekna najlepiej czuje sie w domu na kanapie
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!