View Single Post
Old 23-11-2011, 23:46   #15
evel
Junior Member

Dziękuję za wszystkie opinie I oczywiście czekam na więcej, także proszę się nie krępować

Nie wiem, jak taka postawa jak moja odnośnie rozmnażania jest na tym forum widziana, i czy ma to jakieś znaczenie, ale w stosunku do ewentualnego przyszłego hipotetycznego () wilczaka raczej nie posiadam planów wystawowo-hodowlanych, więc pewnie prędzej czy później jajka polecą Czy owczar będzie repem? Jeśli spełni moje (raczej wygórowane) wymagania, być może. Jednak nie jest to moim głównym celem, założenie jest generalnie takie, że owczar ma być do roboty a później się zobaczy czy jest na tyle wartościowy, żeby go powielać

Wiem, że trzeba się liczyć ze wszystkimi ewentualnościami, nawet z koniecznością stałego rozdzielenia samców. Wiem, że w przypadku (dorastających zwłaszcza) pieseczków trzeba im czasem dobitnie przypomnieć to i owo. Zapytanie ma charakter bardzo ogólny i hipotetyczny Być może jeszcze mi się "sto razy" odmieni, może jednak się zdecyduję na sukę, może w ogóle uznam, że moja miłość do csv pozostanie jedynie platoniczna? Trudno mi teraz się określić, ale chciałam się trochę dokształcić w temacie relacji stadnych burych i nie tylko

Last edited by evel; 23-11-2011 at 23:49.
evel jest offline   Reply With Quote