View Single Post
Old 01-12-2011, 20:30   #17
shaluka
Wilczy Duch

shaluka's Avatar

Send a message via ICQ to shaluka Send a message via Skype™ to shaluka

Quote:
Originally Posted by Bajka View Post
Nic dodać nic ująć
Amen!

Ja jeszcze tylko dodam, że nawet do mnie były telefony od ludzi, którzy widzieli WD, widzieli mój napis na stronie o nie sprzedarzy maluchów bez papierów itd. Potrafili w prost zapytac: Po ile szczeniak? Bez papierów." Kiedy odpowiedziałam, że nie ma takiej możliwości, to jeszcze potrafili naciskać, a dlaczego nie, bo to moje widzi mi się, że na pewno się da itd. Przy tej ilości miotów nie uwierzę, że są sami hodowcy, którzy takiemu każą spadać na drzewo ( ja się rozłączyłam), więc po prostu patrzmy dookoła nas i patrzmy, które maluchy pojawiają się, których dane są dostępne i w ogóle. Ok, nie każdy musi chcieć być czynnym członkiem naszego świadka, ale każdy hodowca powinien chociaż poddać dokładny adres zamieszkania i e-mail do właściciela. Moze dzięki temu, inni będą się bać o bojkot np. swojej hodowli i przemyślą co się bardziej dla nich liczy : żeby juz się pozbyć malucha czy by miał PRAWDZIWY dom.

"...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach."
shaluka jest offline   Reply With Quote