View Single Post
Old 22-01-2012, 15:32   #17
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Originally Posted by Nietoperka View Post
Bo że na WD rządzi Peronówka to widać na pierwszy rzut oka - każdy kto się w czymś nie zgodzi jest niedouczony, ma złego psa ze złej hodowli, a w ogóle to nie powinien się wypowiadać nie mając wilczaka od 10 lat :P (bo przecież wilczak to nie pies, więc dłuższe doświadczenia z innymi psami się w ogóle nie liczą).
Jestem ostatnia osoba, ktora odbiera prawo glosu "nowym". Dla mnie wazne sa wszystkie zdania i obserwacje (na tym buduje sobie np. liste typowych problemow z jakimi spotykaja sie nowi wlasciciele).
Czym innym jest jednak wlasne zdanie, z czym innym twierdzenia nowego wlasciciela (jeszcze) szczeniaka, ktory widzial dopiero kilka wilczakow na temat jak zachowuja sie WSZYSTKIE CsW i co jest typowe dla calej rasy...

Quote:
Originally Posted by Nietoperka View Post
Trochę nie rozumiem Twojej wypowiedzi "W interesie Margo jest krzyczec ze to padaczka niegenetyczna", ale zakładam że to przejęzyczenie
Bo właśnie w interesie Margo jest mówienie że to JEST choroba genetyczna, co wyżej powiedziała.
jefta ma racje - tak sie sklada, ze suka jest po Amber Wolfie. Jak dotad nie mialam u siebie w hodowli przypadku epilepsji (nie slyszalam tez o zadnym u potomkow miotu "A"), ale fakt ten zostal zanotowany do mojej wiadomosci... Jak kazde info o zdrowiu... Jesli nie jest to genetyczne to super, ale poniewaz nie da sie tego wykluczyc, wiec mam ten przypadek zapicany...

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote