Quote:
Originally Posted by z Peronówki
Gaga, w chwili obecnej to Ty wszczynasz jakas prywatna wojenke uzywajac diabelnie kiepskiej wymowki.
|
Spokojnie-ja nie wojuję i nie szukam wymówek-nie muszę i nigdy nie musiałam

. Znaczki (_?_) oraz (_!_) stawiają psy nimi oznaczone w bardzo kiepskim świetle. Można komuś zrobić dużą krzywdę i jesteś tego w 100% świadoma. To nie jest działanie nieprzemyślane. Ale bardzo złe, więc piszę to wprost.
Zadałam proste pytanie i odpowiedz na nie: czy posiadasz
dowody, pozwalające na poddawania w wątpliwość pochodzenie psów, które zostały w taki sposób oznaczone w bazie?
Quote:
Bo gdzie masz tam jakies kundle za jakie ja jestem odpowiedzialna?
|
Gdzie ja napisałam, że Ty jesteś za nie odpowiedzialna? To bajkopisarstwo czy histeria?;p Trzymaj się tematu, proszę.
Quote:
Gdzie Ty w ogole widzisz jakies kundle? Bo ja tego nie widze.
Poza tym znalazlam podobny znacznik przy szczeniaczku po K-lee (http://www.wolfdog.org/site/pl/dbase/d/15695) Teraz jestem niesamowicie ciekawa w jaki wymyslny sposob udowonisz mi i Gii, ze prowadzimy ze soba jakas wojne. Dodatkowo nic o tym nie wiedzac. A moze dowiem sie zaraz, ze cierpie na schizofrenie?
|
Pogratulować bałaganu w bazie w takim razie. Jeśli jedna odpowiedzia na moje zarzuty jest BAŁAGAN to jest to
jakieś wyjaśnienie-choć bardzo kiepsko świadczy o administratorach bazy i samej bazie.
Quote:
A co do wojowania...(CIACH)
|
Lepiej dla Ciebie abym nie komentowała, naprawdę (możesz nie dziękować)

Litościwie więc pozostawię bez komentarza.
Wracając do tematu: możesz mi jasno wytłumaczyć po co sa te szalenie ważne oznaczenia przy psach i jakie masz dowody ma to, że dana hodowla jest oznaczona jako "hodowca mieszańców"? Pytam o DOWODY, nie Twoje widzimisię. Bo chyba jesteś w jakimkolwiek stopniu wiarygodna, hę?