Los bericht bekijken
Oud 9 January 2006, 23:05   #2
Pavel
Moderator

Pavel's schermafbeelding

Stuur een bericht via Skype™ naar Pavel
Standaard ČsV a děti, žrádlo na cestách

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shadowman
1) Mám zájem si pořídit CsV, zatím ještě nemám děti, ale v budoucnu určitě budou, proto bych se chtěl zeptat jak CsV reaguje na přírůstek do rodiny a jak se všeobecně chová k dětem.
Psychicky normální a normálně vychovaný pes nereaguje na děti nijak nenormálně . Ale předem upozorňuji především na to "normálně vychovaný".

Citaat:
A jaký je rozdíl (pokud je) v chování psa a feny.
Já osobně jsem si nikdy v tomto směru nevšiml nějakých zásadních rozdílů. Prostě dítě v rodině je člen smečky a tak se k němu i chovají.

Citaat:
2) Pokud bych krmil prirozenou stravou (což mám v úmyslu), jak řešíte tento problém na dovolené ( několikadení výlety) kde není možné mít např. maso sebou. Dá se dočásně krmit granulemi a jak na ně psi reagují nebo jiný spůsob.
Já vozím zmrazená kuřata v termoboxu. Pokud jsou skutečně dobře zmrazená, vydrží mi tak na první 3-4 dny. Potom už začínají být cítit, což ovšem pro psy není problém (spíše pro mne ). A pokud jedu na delší dobu, tak v každém obchodě i v té nejmenší a nejzapadlejší vesničce jsem vždy bez problémů sehnal buďto slepice nebo kuřata. Jakákoliv změna diety je pro psa těžkým zatížením jeho metabolismu a vůbec bych ji nedoporučoval.
Pavel jest offline   Met citaat reageren