View Single Post
Old 25-03-2012, 17:06   #710
anula
czuły barbarzyńca

anula's Avatar

Quote:
Originally Posted by Gaga View Post
Larsiakowi współczujemy "kuku na muniu" , do wesela się zagoi
Dziś eksplorowaliśmy tereny wokół poligonu w Wesołej i jest tam wszystko to, co potrzebne: pusto, las, rozlewiska wody (z miejscowymi SPA, z których bure korzystały), cisza, spokój i ogrom terenu!

W przyszłą sobotę się tam wybieramy ponownie! Zapraszamy, bo jest gdzie łazić A teraz czekamy na wilczaki "mądre inaczej" , uchwycone aparatem Pawła.
Dziękujemy za spacerek

p.s. pierwsze listki, jeszcze zwinięte w trąbkę, ale już zielone są!
Super!
Ja z Mackiem i Biesiakiem sprawdzalismy dzisiaj łąkę na wysokosci Burakowa - tez jest niezgorzej - rozlegle trawiaste przestrzenie, przy niedzieli pusto, ludzi niet, tylko do wisly troszke stromiej, ale znalezlismy jedno zaciszne plaskie miejsce nad sama woda - mozna to przecwiczyc kiedys w przyszlosci
A w sobote Wesola - jestem strasznie ciekawa na guglach wyglada obiecujaco, tzn pusto i glucho
(jak 100 lat temu powolali w kamasze mojego brajdaka, to przed przysiega stacjonowal gdzies tam wlasnie, w tamtych rejonach zanim go przeniesli do Bialobrzegow)

PS
W przyszla niedziele mamy wystawe w NDM, wilczakow jest malo i wchodzą od 11.30, wiec spacer moze w Kazuniu?

Last edited by anula; 25-03-2012 at 17:14.
anula jest offline   Reply With Quote