View Single Post
Old 04-04-2012, 12:54   #11
Predator
Junior Member

Predator's Avatar

Quote:
Originally Posted by Rona View Post
Cóż, życzę Ci, żebyś nigdy nie przekonał(a?) się jak szybkie bywają wilczaki, jak błyskawicznie podejmują decyzje i z jaką determinacją wcielają je w życie.
Rona zbaczając z tematu głównego jakim było moje pytanie napiszę, że mam po prostu trochę inne podejście niż Twoje. Nie będę zahukany tylko dlatego, że gdzieś krążą jakieś miejskie legendy Gdybym tak robił to już na start:
1. mały przedtem by WOGÓLE na spacer nie wychodził bo przecież wiele osób pisze, że wolą aby im pies sikał w domu bo może się zarazić nie mając szczepień
2. obecnie nie mógłbym chodzić do JAKIEGOKOLWIEK psiego parku bo słyszałem, że latają tam takie Huskie które zagryzły na wybiegu psa...

Idąc dalej tym tropem to mając wilczaka to TYLKO i WYŁĄCZNIE na łańcuchu i to maks 12 cm z niezłym kloszem na pysku.

Odnośnie szybkości podejmowanych decyzji to chyba trochę przesadzasz - wszystkie zwierzęta podejmują błyskawicznie "decyzję" (bo nie analizują a działają instynktownie) więc w czym problem? Wilczaki są jakieś ultra szybkie?

Rozumiesz? nie dajmy się zwariować...

Pozdrawiam

Last edited by Predator; 04-04-2012 at 13:25.
Predator jest offline   Reply With Quote