View Single Post
Old 04-04-2012, 16:14   #15
Predator
Junior Member

Predator's Avatar

Dziękuję w takim razie zostanę przy "zostań" - myślałem, że jest też jakiś inny sposób

Quote:
Originally Posted by Grin View Post
Tak, takie właśnie są, a przynajmniej zwykle bywają Będąc w nawet przeszklonym wnętrzu nie mamy absolutnie ŻADNYCH szans, żeby wystarczająco szybko zareagować, jeśli nasz wilczak podejmie nagle jakąś ważną dla niego decyzję.

Aha czyli jak to nie będzie wilczak to mam szansę heh

Quote:
Originally Posted by Grin View Post
Nie; to Ty nie rozumiesz, ale wkrótce pewnie zrozumiesz (Chyba że trafiłeś na lightowy egzemplarz )

Heh no tak domyślam się, że jeśli "uda" mi się dobrze wychować wilczaka to będzie, że mam lajtowy egzemplarz a nie, że włożyłem w to MEGA pracę przypomina mi się jak inni rodzice mi mówią, że mam SZCZĘŚCIE bo URODZIŁO mi się takie grzeczne dziecko...

Quote:
Originally Posted by Gaga View Post
Taki "wilk" to doskonały worek treningowy dla psów walczących. A jak go namierzą kolesie od walk, to zwijają psa do auta bardzo profesjonalnie I takie historie, niestety, mają miejsce.

Gaga to ile "wilków" już porwali? Masz jakieś dane? choćby imiona porwanych? Kurczę strach się bać... tak się tylko zastanawiam, bo z tego co widzę jednak wychodzicie z nimi na dwór więc idę o zakład, że już nie raz nie dwa jakieś typy spod ciemnej gwiazdy Was widzieli z wilczakami (bo to normalne, że ludzie się przemieszczają - obojętnie czy normalni czy bandyci) więc zgodnie z tym co piszesz....no ja bym się jednak na Waszym miejscu zastanowił nad wychodzeniem na dwór

Druga sprawa to czy nie łatwiej komuś wziąć psa luźno błąkającego się bądź ze schroniska? a tu schroniska pełne, po ulicach latają agresywne bezpańskie a oni będą polować na "wilki"(pewnie z max 500 w Polsce) coś mi tu nie pasuje

ps. nie traktujcie tego jako osobisty atak

Last edited by Predator; 04-04-2012 at 16:23.
Predator jest offline   Reply With Quote