Quote:
Originally Posted by Gaga
Tu zabrakło niezbędnych elementów, stąd wnioskuję, że Cię nie interesuje sedno ćwiczenia, a gotowa recepta.
|
skoro źle sformułowałem pytanie wystarczyło mi napisać coś w stylu - podaj więcej danych bo nic konkretnego nie napisałeś

Nie bardzo też rozumiem o jakiej gotowej recepcie piszesz? no chyba, że za taką uważasz opisanie kilku czynności.
Quote:
wiedza kosztuje (nie tylko pieniądze). To jest moja prywatna opinia.
|
przyjąłem to do wiadomości więc nie będę zajmował Twojego cennego czasu.
Quote:
Z drugiej strony - niepotrzebnie się unosisz na teksty o zostawianiu psa pod sklepem, bo skoro jesteś takim laikiem, że nie radzisz sobie z jedną z prostszych komend, to wysyłasz sygnał, że jesteś osobą, której przyda się kilka dobrych rad
|
heh no tak i ta rada brzmi nie zostawiaj pod sklepem

w tym momencie rodzi się pytanie po co go tego uczyć

z tego co pamiętam to Ci kiedyś napisałem czym możesz osłonić ścianę - w Twojej wersji moja odpowiedź powinna brzmieć: nie osłaniaj to i tak nic nie da bo normalnym jest, że wilczak może zjeść osłonę...

a tak wogóle to powinienem Ci wtedy jeszcze doradzić, żebyś przebudowała dom na taki z innego materiału bo skoro jesteś takim laikiem, że nie wiesz co to np PP czy PE to taka rada też jest dobra
ps. swoją drogą przydałoby się abyś przeczytała jeszcze raz ZE ZROZUMIENIEM pierwszy post (pytanie) zanim walniesz taki post jak ten wyżej cytowany.
Pozdrawiam