View Single Post
Old 04-04-2012, 20:35   #31
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga

Quote:
Originally Posted by anula View Post
Gaga, pytanie o zywienie albo suplementacje psa podczas zlamania nie jest niczym niezwyklym. Ale nic to, jutro mamy konsultacje u dr Sterny, wiec dowiem sie (mam nadzieje) wszystkiego
No a pytania dotyczace interpunkcji... spuscmy na nie zaslone milczenia...
No tak, miałam na myśli pytanie o żywienie po złamaniu To o interpunkcję jest pytaniem zbiorowym, nie zasługującym na odpowiedź, zatem..zasłona
No ja rzeczywiście wierzę w to, że przypadek urwania nóżki jest (na szczęście w sumie) tak sporadycznym przypadkiem, że wiedza o suplementacji może być znikoma. Bo....ilu wetów po babeszji zaleca dietę dla "nerkowców" i powtórne badania po 2 i 4 tygodniach po chorobie? Chce przez to powiedzieć, że takie pytanie też mogłoby pozostać bez odpowiedzi.
Za to na przyszłość będzie wiadomo do kogo udać się z takim pytaniem jak Ty zadałaś (przykro, że takim kosztem tylko) . A i jak sama z ciekawości na najbliższym spacerze zapytam co zaordynował dr. Sterna.
Tymczasem zdrówka dla najlepszego dorosłego kumpla Cheya!

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Gaga jest offline   Reply With Quote