View Single Post
Old 07-05-2012, 11:23   #8
Gia
K-Lee Family

Gia's Avatar

Send a message via Skype™ to Gia Send Message via Gadu Gadu to Gia

Quote:
Originally Posted by Gipson View Post
Ja tez jeszcze do końca nie wiem, bo nawet nie mam chwili (poza tą) aby wejść do netu.
Wikipedia mówi ze:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Crufts

A tak przy okazji to moze ktoś był na takiej wystawie lub może powiedzieć cos wiecej na jej temat...? Jestem bardzo ciekawy ponieważ pierwszy raz się spotkałem z Crufts.
Póki co nominację można sobie wsadzić do kieszeni na pamiątkę. Póki wilczaki ie zostaną uznane w GB, tak długo nie będą mogły wystawiać się na Cruftsie.
Przy okazji, moja koleżanka była z inną rasą, nota bene brytyjską, przejęta na maksa... Jechała samochodem 24 h, wydała furę kasy, żeby stwierdzić że: dla ludzi z kontynentu jest potrzebna nominacja, aby móc wziąć udział w tej wystawie, a na wyspach jest to zwyczajna wystawa na którą się zgłaszają Są tam inne klasy i np. jednego psa można zgłosić do kilku klas. Ale nie ma czegoś takiego jak opis. Całe wystawienie się zajęło 5 minut. Ogromna liczba psów, wielki moloch warto zobaczyć na własne oczy, ale ona nie poleca

W każdym kraju jest chyba tylko jedna wystawa z nominacją na Crufts (który zawsze jest w okolicach marca, macie więc nominację na rok 2013).

Gratulacje!!!!

Gia, K-lee Vornja z Peronówki & Gran Rosa Amiga Atropa Bella Donna...
Gia jest offline   Reply With Quote